Sluiten X

Otto-Jan presenteert ook onze tweede editie!

We zijn opnieuw heel fier dat we Otto-Jan Ham hebben weten strikken, naast 'Bijna-Slimste-Mens-Ter-Wereld' zal hij hoogstwaarschijnlijk ook de titel 'Vaste-Presentator-Kiwanis-Run-For-LCH' krijgen!

KAJ D'Aa spint voor ons!

Jeugdvereniging KAJ D'Aa is uit het goede hout gesneden! Ook dit jaar zullen zij ‘Spinning For LCH’ organiseren. Zaterdag 23 maart kunnen jullie het beste van jullie zelf geven en je even Bart Wellens wanen! (Wie weet kom je hem als peter van deze actie wel tegen...)

De opbrengst gaat net als vorig jaar naar VZW Run For LCH, waarvoor onze oneindige dank.

LCH onderzoeksfonds thanks to Run For LCH

In 2012 werd een eerste historische stap bereikt in het onderzoek naar LCH. De eerste editie van Kiwanis Run For LCH was een dermate groot succes dat er besloten werd, en dit voor het eerst in België, een eigen fonds op te richten.

Waar lopen/wandelen we heen?

Je kan kiezen om het wandelparcours of het loopparcours onveilig te maken.

Opteer je voor het loopparcours, dan is er de mogelijkheid om 5 km te lopen, ben je helemaal klaar voor de 10 km, dan loop je dit parcours twee maal.

Opteer je voor het wandelparcours, kan je ook daar een keuze maken tussen de tocht van 7 km of die van 14 km.

Steun onze VZW!

Download hier het sponsordossier van onze 2e Kiwanis - Run For LCH op 5 mei 2013. Ken je iemand die ons kan/wil steunen? Stuur zeker door!

We trachten beter te doen dan de 32.000 euro die we vorige editie konden bijdragen aan het goede doel. Bovendien is enkele maanden geleden het LCH-Onderzoeksfonds, verbonden aan de KULeuven, opgericht. Alle centjes worden dus goed besteed en komen terecht bij het onderzoeksteam van het UZ Leuven.

Verslag eerste editie Kiwanis - Run For LCH

De eerste editie van Kiwanis Run For LCH was kortweg fantastisch. Bijna 1.300 deelnemers en een kleine 3.000 bezoekers zakten op 13 mei af naar Kapelle o/d Bos. Maar liefst 32.000 euro kon worden bijgedragen aan het LCH Onderzoeksfonds.